Bäst i test - Elsparkcyklar

E-Stuff ES2 MAX Recension

E-stuff ES2 MAX e-scooter recension: En stark och säker elsparkcykel med robust bygg konstruktion.

E-stuff ES2 MAX e-scooter kort översikt:

Om man vill ha en lättkörd, hållbar, säker och snygg el-scooter ska man välja definitivt en ES2 MAX E-SCOOTER. Denna fantastiska el-scooter klarar en person upp till 130 kilo och har en räckvidd på upp till 65 kilometer. I stadstrafik med normal körning mätte man upp en räckvidd på 52,8 kilometer med en person på ca 70 kilo. Till scootern får man med ett extra kraftfullt batteri på hela 540 wH som räcker till långa turer. Det är därför en ES2 MAX E-SCOOTER passar de som också kör lite längre sträckor. Förutom dess räckvidd får man även en kraftfull motor som gör att den klarar de flesta lite större uppförsbackarna. ES2 MAX E-SCOOTER har en maxeffekt på 1600 W och en topphastighet upp mot 25 kilometer i timmen.

Tekniska specifikationer

Uppmätt hastighet med GPS: 34 km/h(utan spärr)
Uppmätt räckvidd: 52,8 km
Uppmätt laddningstid: 6h 12min
Vikt: 19 kg
Maxvikt på förare: 130 kg
Certifierad vattentätsgrad: IP54 för nordiska klimat som regn

Testet har utförts med en förar vikt på ca 70 kg, temperatur utomhus 19 grader, körning på blandad stadsmiljö. Tänk på att räckvidden varierar beroende på förarvikt, terräng, väderförhållanden, temperatur och hastighet.

Vi börjar som vanligt våra tester kort med fördelarna och nackdelarna!
+
Kraftfull scooter
+
Snabb topp hastighet över 30km/h utan spärr
+
Stabil och väl byggd konstruktion 
+
Tar backarna väl
+
Stark belysning fram
+Bra smartphone app till telefonen
-
Något stötig på grund punkteringsfria däck på vid viss underlag, men helt klart accetabelt för att slippa punkteringar

SE AKTUELL PRIS HÄR PÅ E-STUFF ES2 MAX 2023

Kraftfull elsparkcykel med punkteringsfria däck till schyst pris

Det är väldigt vanligt att man får punktering på sina elscootrar. Att få punktering, i synnerhet när man är ute och kör, är både trist och kostsamt och dessutom kan man, om oturen är framme, skadas. Punktering är således ett vanligt fenomen och det kan vara svårt att lösa det om man är ute och kör exempelvis. Men det slipper man med denna el-scooter som är utrustad med punkteringsfria däck. Det är en av många positiva saker som denna el-scooter har och därmed har man ett bekymmer mindre att tänka på. Däcken är på hela E-stuff ES2 MAX E-scooter är 10 tum och ska klara de flesta vägarna.

Certifierad vattentätsgrad

Med en E-stuff ES2 MAX E-SCOOTER får man inte bara en el-scooter med lång räckvidd och kraftig motor, utan den är även vattentät och har en IP-certifierad design. Det innebär att elscootern är testad och utvecklad för att tåla nordiska klimat som vi har till exempel här i Sverige. Den klarar de flesta väder och även starkare vindar. Med en IP-certifiering kan man vara säker på att man har köpt en tålig och bra produkt, som ska klara alla väder, har en bra kvalitet, samt har en lång hållbarhet. Teknisk utrustning ska man hålla så torr som möjligt eftersom fukt kan skada utrustningen. Däremot behöver man inte tänka på det med en ES2 MAX E-SCOOTER eftersom den är vattentät. Det är också en väldigt stor fördel om man är ute med scootern och det plötsligt börjar spöregna.

Enkel uppkoppling tack vare bluetooth teknik

Med den senaste teknologin kan man med sin smartphone ansluta sig mot en applikation, som man sedan kan styra elscootern med. När man är uppkopplad med appen kan man bland annat se batterinivån och räckvidden. Man kan också enkelt låsa sin ES2 MAX E-SCOOTER, samt justera hastigheten för farthållaren och begränsa topphastigheten. Det är bara få av många funktioner som man har tillgång till via appen, som man får med vid köp. Att ansluta sin smartphone till scootern gör man enkelt med Bluetooth. Det kunde helt enkelt inte bli enklare att koppla upp sin telefon till el-scootern och få tillgång till alla funktioner som denna scooter har att erbjuda.

Snabb scooter helt enkelt!

En annan fördel med ES2 MAX E-SCOOTER är att man kan komma upp i en hastighet om 25 kilometer i timmen och utan hastighetsspärr upp till 34km/h. Tänk på att man vid önskan ha ospärrad scooter, så behöver man kontakta företag för detta. På så sätt kan man ta sig snabbt till exempelvis arbete eller skola om så behövs. Med andra ord kan man komma upp i samma hastighet som en moped, men på en el-scooter. Man kan givetvis köra i lägre hastighet om man föredrar det. Att köra i högre hastigheter på en el-scooter är dock förbjudet och 25 kilometer i timmen är alltså max hastighet som man får köra med en scooter. Det är därför det finns en spärr som gör att man inte kan köra mer än 25 kilometer i timmen, vilket är en säkerhetsåtgärd som finns för att man inte ska kunna komma upp i högre hastigheter. Det är perfekt för de som har barn som kan vara lite fartglada.

Stark bakhjulsdriven motor med sport läge

Det är viktigt med en stark motor för att scootern ska klara att få ett bra tryck framåt. Med en ES2 MAX E-SCOOTER får man en kraftfull motor som har en motoreffekt på 1600 W. Detta innebär att den har en bra styrka och klarar av det mesta. En lång och snäv uppförsbacke är till exempel inget problem för denna el-scooter. Man kan ställa in scootern så att den är i ett så kallat sportläge. Sportläget påverkar således inte körbarheten eller räckvidden. Snarare tvärtom, man kommer minst lika långt, om inte ännu längre. Man kommer cirka 4 mil med sportläget.

Utrustad med farthållare för extra bekvämlighet

Om man vill hålla en jämn hastighet utan krångel så ska man välja en ES2 MAX E-SCOOTER, som är utrustad med en farthållare. På så vis kan man hålla samma hastighet utan att behöva reglera den själv. Det i sin tur resulterar i en jämn och bekväm körbarhet. Dessutom behöver man inte hålla koll på hastigheten eftersom scootern gör det åt en. På så sätt kan man i stället få en bättre överblick över omgivningen, vilket i sin tur resulterar en säkrare körning.

LED belysningen

E-stuff ES2 MAX har fått en uppgraderad LED belysning som är av vitt sken som lyser upp vägen väl. Det är viktigt att man syns och ser när man är ute i trafiken, inte minst om man kör en el-scooter. Därför är ES2 MAX E-SCOOTER utrustad med den senaste LED-teknologin på sina lampor. Det avser således både fram- och baklysena. Det gör att man får en bred överblick över vägen, samt att man syns tydligt när man är ute och åker. Det underlättar både för föraren och förarens medtrafikanter. Säkerheten är givetvis viktigast och med denna el-scooter kan man känna sig trygg när man är ute på vägarna. Kör man i mörker får man en bra sikt med dessa LED-lampor, det gäller även för de som är ute och går eller kör. Med bra lampor blir man upptäckt snabbt och det minskar risken för olyckor.

Säkrare bromsar med elektronisk motorbroms

Att köra säkert är ett faktum med denna el-scooter. Med de unika och kraftfulla bromsarna kan man bromsa scootern på ett säkert och behagligt sätt. Inte nog med det, den har även en elektronisk motorbroms för extra säkerhet och bekvämlighet. En ES2 MAX E-SCOOTER är utrustad med så kallade trumbromsar. En trumbroms är en stängd konstruktion och består av en rund trumma. När man bromsar pressas bromsklossarna i trumman och därmed bromsas scootern. Att kunna bromsa snabbt när det behövs är således en viktig faktor när man kör ett rullande fordon. Det är därför viktigt med bra bromsar, som man måste kontrollera med jämna mellanrum.

En händig och smidig elscooter för rätt pris

ES2 MAX E-SCOOTER är lätt och händig att ha med sig, med en totalvikt på endast 19 kilo. Givetvis behöver man inte bära omkring på den eftersom det går lika bra att rulla fram på den. Men om man mot förmodan måste bära den så behöver man inte bekymra sig över att den väger så mycket. Eftersom det går att vika ihop den tar den heller ingen större plats och därför kan man förvara den lite var som helst när man inte använder den. Det innebär att den kan få plats i ett skåp, under ett skrivbord och mycket mer. Man behöver därför inte oroa sig över att den ska bli stulen eftersom man kan förvara den så att man har den nära till hands.

SE AKTUELL PRIS HÄR PÅ E-STUFF ES2 MAX 2023

Ännu mer komfort med bredare deck

På en el-scooter kallas plattan man står på för "deck". När man åker el-scooter vill man stå stadigt och bekvämt. Detta eftersom det annars kan kännas vingligt, ostabilt och läskigt när man åker. På en ES2 MAX E-SCOOTER står man både bekvämt och stadigt då decket har en stabil ståyta. Det är alltid bra att öva på balansen eftersom det krävs att man har lite balans när man kör en el-scooter. Dock är detta något man lär sig väldigt snabbt och inget som påverkar körningen markant.

Stilren svart design med känsla av premium

ES2 MAX E-SCOOTER är inte bara trygg, säker, bekväm och snabb, utan den är också snygg med dess mattsvarta stomme och svarta däck. Säkerheten kommer alltid först, men för det innebär det inte att den inte kan vara snygg också. Förutom den läckra, svarta färgen har den några diskreta gula detaljer, som ger det där lilla extra för utseendet och designen. I övrigt har den stabila handtag, som ger ett bra grepp när man kör, samt ett fotstöd som gör att man enkelt kan ställa scootern upp när man ska lämna ifrån sig den en stund.

En bra elscooter till bra pris för det man får

Man ska inte skrämmas av priset för denna el-scooter. Med tanke på vad den har att erbjuda är den värd priset. Att investera i en bra och säker el-scooter är värt det. Det minskar risken för olyckor och dessutom får man en behagligare körning med en el-scooter som är utrustad med den senaste tekniken. Däcken bidrar också till komforten och att köra bekvämt och säkert är det som prioriteras först när man köper en el-scooter. Man har dessutom alltid 12 månaders garanti på el-scootern och kan därför vara säker på att man får en vara som är värd priset.

Sammanfattningsvis då?

För att summera allt får man en snabb, bekväm, lättkörd och framför allt säker el-scooter om man införskaffar sig en ES2 MAX E-SCOOTER. Inte nog med det så är den utrustad med både LED-lampor, LCD-skärm, farthållare, ett extra kraftfullt batteri och punkteringsfria däck. I stället för att köpa en dyr bil, som man måste underhålla, är det mer värt att köpa en el-scooter för att kunna ta sig till platser, såsom jobb eller skola. Om man inte orkar hålla hastigheten själv kan man koppla in farthållaren så fixar ES2 MAX E-SCOOTER det åt en. En el-scooter är ett perfekt alternativ för de som inte har körkort eller för äldre barn som behöver transportera sig till skolor eller dylikt. Med en ES2 MAX E-SCOOTER ska man bara kunna njuta av åkturen då den ska vara totalt utrustad med den senaste tekniken för den optimala säkerheten. Det innebär att man inte ska behöva oroa sig över säkerheten eftersom den ska göra det åt en. Däremot är det viktigt att man utrustar sig exempelvis med hjälm. Även om ES2 MAX E-SCOOTER har mycket bra utrustning och är överlag en säker el-scooter kan man inte förutspå vad andra medtrafikanter ska göra. Det är därför alltid rekommenderat att använda en hjälm när man är ute och kör.

Snabb fakta om E-stuff ES2 MAX e-scooter:

Motor 500 W, 1600 W (max effekt)
Kraftfullt batteri - som klarar det mesta
Upp till 65 kilometer i räckvidd
Hastighet upp till 25 kilometer i timmen
Vikt på ES2 MAX E-SCOOTER - 19 kilo
Trumbroms med en elektronisk motorbroms
Vik ihop scootern på endast 4 sekunder
IP65-certifierad design, som är vattentät
Max vikt på el-scootern - 130 kilo
Fram- och baklampor med LED-teknologi
Punkteringsfria däck - 10 tum
Utrustad med farthållare, som går att styra via appen
Smartphone-applikation via Bluetooth - appen medföljer vid köp
Laddare ingår
12 månaders garanti
Snabb leverans
Bra pris - dela upp betalningen

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)